Чанинг Тейтъм стана популярен след участието си в   и .

...
Чанинг Тейтъм стана популярен след участието си в   и .
Коментари Харесай

Чанинг Тейтъм: Връзките са трудни за мен

Чанинг Тейтъм стана известен след присъединяване си в   и. И вместо да се опияни от бързия триумф, артистът направи нещо, което множеството холивудски звезди биха намерили за немислимо- той се отдръпна за съвсем пет години.

Във февруарския брой на артистът споделя за тази си „ отмора ” от Холивуд, разкрива проектите си за  римейк на типичен филм от 90-те, споделя искрено за краха в връзките си някогашната си брачна половинка Джена Дюан, както и за новата си обич Зоуи Кравиц. Дни преди премиерата на   42-годишният артист и режисьор споделя пред изданието за какво този филм ще бъде друг от другите във франчайза.
               

Тейтъм се подлага и на детектор на лъжата за поредицата на, в която разнообразни звезди минават полиграфски проби и дават отговор  на пикантни въпроси. От разпита излиза наяве, че Тейтъм е почнал като танцьор в музикалния видеоклип на Рики Мартин инцидентно.  

Звездата от Magic Mike удостоверява, че по-голямата част от кино лентата е по негови действителни прекарвания от времето, в което е работел като стриптизьор даже признава, че счита, че е по-добър от Дженифър Лопес в танците, но пък се възхищава откровено на Бионсе.

За изданието Чанинг Тейтъм признава, че не е сигурен дали ще се дами наново, само че не скрива за какво се е стигнало до развода му през 2019-та с Джена Дюан. „ Борихме се за това в действителност дълго време, макар че и двамата разбирахме, че някак сме се отдалечили “, споделя той за брака си с майката на 9-годишната му щерка Евърли. Тейтъм признава, че е било   " супер ужасно и ужасяващо " да се откаже от връзката си с 42-годишната актриса и танцьорка, която среща на снимачната площадка на кино лентата Step Up през 2006 година
               

В момента Тейтъм се среща със Зоуи Кравиц и сподели: „ Връзките са сложни за мен. В бизнеса не се опасявам, че нещо ще бъде унищожено. Но когато става дума за хора, които обичам, ми е в действителност мъчно, само че поставям огромни старания и доста се старая ”.

Кога и къде стартира любовта сред двамата вижте на идната страница....
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР